KONYA / DOĞANHİSAR - Atatürk Ortaokulu

BİLİŞİM BİLGİ YARIŞMASI 1 MAYIS ÇARŞAMBA SAAT 15.00 DA

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) 2 Haziran'da gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav başvuruları başladı. Başvurular, 29 Mart'a kadar "e-Okul" üzerinden isteğe bağlı yapılacak. Sınav sonuçları, 28 Haziran 2024'te açıklanacak.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları Sınavları Hakkında

Mrt

HAYDİ BİL BAKALIM Yarışması Konya Çeyrek finalinde Cihanbeyli ve Hüyük temsilcileriyle karşılaşan okulumuz başa baş yarışmayı ikinci olarak tamamlamıştır. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

2024 ORTAOKUL BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI

Kas

Doğanhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli trafik polisi memurları, okulumuz öğrencilerine trafik bilgilendirme sunumu gerçekleştirmişlerdir.

Kas

Cumhuriyet'imizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü Saygıyla Anıyoruz.

DUYURU (03.11.2023)

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından ortaokul öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nın 2023-2024 dönemine ilişkin Çağrı Duyurusu ve Proje Rehberi yayınlanmıştır.

Bu yıl 18’incisi düzenlenecek yarışmanın başvuruları, Çağrı Duyurusunda belirtilen tarihlerde BİDEB Başvuru ve İzleme Sistemi üzerinden alınacaktır.

Ortaokul seviyesinde öğrenim gören tüm öğrencilerimizi sürece katılmaya davet ediyoruz.

ARBİS Kullanım Kılavuzu için tıklayınız.

E-BİDEB Başvuru Sistemi Kullanım Kılavuzu için tıklayınız.

Proje yazım şablonuna ulaşmak için tıklayınız.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı ve Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu (TAZOF) arasında imzalanan Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları İş Birliği Protokolü kapsamında düzenlenen

Akıl ve Zekâ Oyunları  İlçe Turnuvasında dereceye giren öğrencilerimize madalyalar İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmed Akif GÜNDÜZ ve Şube Müdürümüz Abdullah ER tarafından verildi. Turnuvaya katılan tüm okullarımızı ve öğrencilerimizi tebrik eder yarışmada emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.